Pages

Subscribe:

Hakkımda

Kemal Özgür Talay

24 Ağustos 2012 Cuma

25.08.2012 Cumartesi İddaa Kuponu

Takımların ilk hafta performanslarını gördükten sonra tahminler yapmak kolaylaştı. Kadrolar yeni yeni otururken ve taktikler şekillenirken sezonun ilk kuponunu yapmaya ve paylaşmaya karar verdim. Her ne kadar kuponun tutma ihtimali yüksek olsa da ilk haftalar olduğu için sürprizlere açık olmak lazım.

İdeal Kupon

176 Zenit St.Petersburg - Rubin Kazan / MS 1 / 1,65

Sezona bomba gibi başlayan Zenit özellikle içerde oynadığı güzel futbolla dikkat çekiyor. Kendi sahasında henüz gol yemeyen ve Spartak Moskova gibi güçlü bir rakibini bile beş farklı skorla devirmiş takım olan Zenit, deplasman karnesi zayıf olan Rubin Kazan'ı devirir.

185 Manchester United - Fulham / TGS 2-3 / 1,90

Sezona kötü başlayan bir Man.U. ve sezonu çok iyi açan bir Fulham. Manchester ilk hafta deplasmanda kaybetse de güçlü kadrosu ve seyirci desteğiyle kendi sahasında golü bulur. Fulham da etkili hücum hattıyla en az bir gol bulur diye düşünüyorum ve güzel oranıyla toplam gol sayısı 2-3 oynamayı uygun buluyorum.

187 Southampton - Wigan / MS 1 / 1,85

Sezona mağlubiyetle başlayan iki takımın mücadelesi olacak. İki takımda güçlü takımlara karşı sezonu açtılar. Ancak Southampton, Manchester City karşısında dirençli bir futbol oynasa da bir puanı son on dakikada kaybetti. Wigan ise Chelsea karşısında çok direndi diyemeyiz. Bu sonuçların ışığında Southampton'ın kendi sahasında Wigan'ı mağlup edeceğini düşünüyorum.

330 Malaga - Mallorca / MS 1 / 1,80

Sezona galibiyetle başlayan iki takımın mücadelesi olacak bu maçta kadro ağırlığı ve fizik üstünlük olarak Malaga bir adım önde, iç sahada oynaması da onu maçın favorisi yapıyor.

1'e 10 veren bu kupon Cumartesi maçları için ideal sayılabilir.

Fantezi Kupon

Sürpriz sonuçlar arasından gelme olasılığı ve oranlarını da göz önüne alarak yaptığım fantezi kupon. Sürpriz bir kupon olduğu için maç maç açıklamak yerine direk kuponu yazıyorum.

184 Aston Villa - Everton / MS 2 / 2,20
181 Greuter Fürth - Bayern Münich / TGS +7 / 19,00
317 Fenerbahçe - Gaziantepspor / MS 2 / 7,50
266 Sivasspor - Mersin İdman Yurdu / MS 2 / 4,20

Bu kupon 1'e 1316 veriyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder